Proiecte în desfășurare

Fie că vorbim de ansambluri rezidențiale, imobile sau construcții industriale, La Verytas punem întotdeauna accent pe dezvoltare. Bucegi 12 Central Residence, Veronica Micle sau La Cirești 2 sunt doar câteva din proiectele în desfășurare pe cale le avem aici, la Verytas Plus Construct.

Bucegi 12 Residence - un proiect Verytas

Bucegi 12 va fi o construcție etalon nu doar pentru centrul Ploieștiului. Va deveni rapid un reper pentru tendințele de construire ale clădirilor viitorului. Apartamentele se predau la cheie cu finisaje top premium. Vor fi dotate cu încălzire în pardoseală cu termostate de ajustare a temperaturii în fiecare cameră în parte, sistem de aer condiţionat, parchet multistratificat, uşi de interior FILOMURO, ferestre tip SALAMANDER BLUE EVOLUTION 92- geam tripan,tavane tip BARRISOL, obiecte sanitare, căzi sau duşuri walk in, preinstalări pentru zona de bucătărie.
Va beneficia de 3 niveluri de parcare (2 subterane si una supraterana – vor ingloba 125 locuri de parcare) care vor deservi locatarii celor 98 apartamente de lux plus birouri compuse din 1,2, 3 sau 4 camere.
Caracterul inovativ al BUCEGI 12Central Residence este dat de facilităţile unice pe care le propune: pompe căldură tip aer/apă, panourile fotovoltaice amplasate la ultimul etaj şi faţadă ceramică parţial ventilată, 3 lifturi marca SCHINDLER, staţii de încărcare electrică, supraveghere video, acces securizat, adăpost antiatomic cu suprafaţă de 300 mp dotat cu sistem de ventilaţie.

Bloc Veronica Micle - un proiect Verytas

Imobilul construit în imediata vecintate a Bld. Independenţei cu 12 apartamente noi de top pentru cele mai înalte cerinţe în ceea ce priveşte funcţionalitatea, estetică cât şi confortul sporit pentru viitorii proprietari. Apartamentele propuse sunt de două, trei şi patru camere, inclusiv un număr de 18 locuri de parcare atât la subsol cât şi suprateran.

Locaţia imobilului este pe strada Veronica Micle, Nr.23, accesul pietonal făcându-se dinspre strada Veronica Micle cât şi dinspre strada Cheia.

Construit pe cadre de beton armat, zidărie de cărămidă eficientă de 30 cm ( la exterior) placată cu termosistem de 10 şi 12 cm grosime din polistiren expandat EPS 80 g. Pentru finisajele exterioare folosim vopseluri lavabile, tencuieli decorative culori crem, faţadă ventilată-imitaţie lemn,învelitoare -tablă tip ţiglă gri antracit, respectiv tâmplărie din P.V.C. cu geam termopan-tripan SALAMANDER de culoare gri antracit.

Printre finisajele interioare de calitate de care beneficiază acest imobil, venim pentru a vă spori confortul cu uşi interioare FILOMURO LEMN, gresie şi faianţă portelanate, băile complet executate cu sanitare de calitate, încălzire în pardoseală cât şi pentru fiecare apartament centrală proprie IMMERGAS.

Persoana de contact – Roxana Amuza 0721298393

La ciresi 2 - un proiect Verytas

Va oferim spre vanzare casa cu 4 camere, constructie noua, in Paulesti.

Imobilul se afla intr-un cartier privat imprejmuit cu gard si acces prin porti automatizate.
Este construit in anul 2022 avand fundatia de beton armat izolata cu polistiren extrudat si hidroizolata, structura pe cadre de beton, peretii din caramida Porotherm de 30 cm, placa de beton, acoperis din tabla Click izolat cu spuma poliuretanica de 12 cm si 20 cm de vata minerala, tencuit la interior si izolat termic la exterior cu polistiren de 10 cm EPS 90.
Amprenta casei este de 87.5 mp, suprafata construita 172 mp, suprafata utila 110 mp plus terase de 30 mp, compartimentata astfel:
Parter: terasa intrare (3 mp), hol (7.3 mp), living (27.7 mp), bucatarie (11.6 mp), debara, baie (2.7 mp), terasa (17 mp) si casa scarii;
Etaj: hol (5,5 mp), dormitor matrimonial (17.6 mp) cu baie (4.1 mp) si terasa proprie (7 mp), dormitor 2 (12.9 mp), dormitor 3 (15 mp) si baie (5.4 mp);
Terenul are o suprafata de 440 mp, deschiderea de 16 ml imprejmuit cu gard metalic si plasa bordurata.
Dotari exterioare: 3 locuri de parcare pavate, alee pietonala si terase placate cu ceramica de exterior, sistem de irigare automatizat, gazon, glafuri din granit, vopsea decorativa si fatada ventilata, preechipare si tubulatura panouri etc.
Dotari interioare: usa intrare lemn stratificat, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, glafuri de granit, usi interioare din lemn stratificat, distribuitor de caldura pe fiecare nivel, incalzire in pardoseala parter si calorifere otel la etaj, gresie, faianta (PORCELANOSA), baia de la parter placata cu marmura, parchet laminat de trafic intens, plinta MDF, vopsea lavabila, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare (BITICINO), aparat de aer conditionat incastrat in tavan (22000 BTU) etc.
Vecinatati: vile nou construite, scoala, gradinita, parc etc.
Utilitati: apa, lumina, gaz, canalizare, drum asfaltat etc.
Persoana de contact – Roxana Amuza 0721298393

Pentru vanzari ne puteti contacta

Aurelian Amuza
0723093517