Cine suntem ?

VerytasPlus Construct

Verytas Plus Construct este o firma de constructii care ofera clientilor si partenerilor sai tot ceea ce este necesar pentru a transforma visurile si planurile in realitate, in constructii durabile.

Echipa

Echipa noastra este formata din oameni tineri – dar experimentati, seriosi, ambitiosi si muncitori. Cresterea si dezvoltarea noastra este impulsata de cele trei valori care ne reprezinta si ne motiveaza: viziunea, profesionalismul si calitatea.

ViziuneaNoastra

Preocuparea permanenta in directia cresterii performantelor, eficientei si asigurarii calitatii au condus societatea la un nivel care ofera clientilor sai garantia unor lucrari realizate la termenele convenite, cu respectarea exigentelor de calitate si care prezinta siguranta in exploatare.
Serviciile prestate de firma noastra sunt realizate de personal calificat, cu utilaje, tehnologii şi materiale de constructii de cea mai buna calitate. De-a lungul anilor societatea s-a făcut remarcata atat prin lucrarile realizate la constructiile la rosu cat si prin lucrarile de finisaje.

 

RecomandarileClientilor