Project Description

Ansamblul Rezidential Magnolia Village

Magnolia Village reprezinta mai mult decat o solutie imobiliara oferind un stil de viata inedit. Acesta poate fi refugiul tau din apropierea orasului. Vei avea de ales dintr-o gama de optiuni ce raspunde gusturilor si cerintelor tale. Orice ai alege, vei gasi mereu calitatea fara compromis si standardele care atrag grupul select de oameni pe care ti-i doresti ca vecini.

Ansamblul Rezidential Magnolia Village se intinde pe o suprafata de 16 hectare si dispune de 19 blocuri (S+P+2E). Inconjurat de o padure de stejari protejata, proiectul rezidential ofera Apartamente si Vile in nordul orasului Ploiesti. Spatiile generoase, ferestrele luminoase si natura ergonomica a fiecarui detaliu vor asigura, fara nicio indoiala, confortul si intimitatea de care aveti nevoie. Locurile special amenajate pentru copii, strazile ample, locurile de parcare si arhitectura moderna fac din Ansamblul Rezidential “Magnolia Village” locul ideal pentru a evada din urban.

Ansamblul Rezidential Magnolia Village

Programeaza o vizionare pentru ultimele apartamente disponibile in complexul Magnolia Village:

Parter – ultimele 3 apartamente de vanzare

Etajul 1 – un singur aparartament de vanzare

Etajul 2 – ultimele 2 apartamente de vanzare

Modalitati de Plata

Achizitioneaza casa visata in functie de modalitatea de plata dorita!

Apartamente in ansamblul rezidențial Magnolia Village Paulesti

Toate apartamentele sunt decomandate, eficient compartimentate, cu suprafete mari vitrate ce asigura o buna luminozitate si finisaje si dotari moderne. Exista un tip de apartament cu 2 camere (aprox. 70 m2 sc si 57.48 m2) si doua tipuri de apartamente cu 3 camere (suprafete construite intre aprox. 94.30 m2 si 87,56 m2, iar suprafete utile intre aprox 77.96 m2 si 71.85 m2). Ambele tipuri de apartamente beneficiaza de balcon propriu si boxe individuale de aprox. 20 m2. Apartamentele cu 3 camere au 2 bai complet utilate.

Vezi mai multe detalii

Galerie foto