Ai un proiect de constructii pe care vrei sa-l implementezi?

Contacteaza-ne

Construim visuri durabile! Prin viziune, profesionalism si calitate superioara.

Inca din 2008, executam proiecte imobiliare de succes, ghidati de cele 3 valori care ne reprezinta: viziune, profesionalism si calitate. Suntem constant preocupati sa oferim clientilor nostri rezultatele dorite, garantarea executarii proiectelor imobiliare la termenele convenite si la calitatea superioara promisa.

Serviciile prestate de compania noastra sunt realizate de personal calificat, cu utilaje, tehnologii si materiale de constructii de cea mai buna calitate. De-a lungul anilor de activitate, am acumulat un portofoliu generos de clienti si am construit relatii bazate pe onestitate si transparenta.

Ne-am remarcat prin lucrarile realizate la constructiile la rosu, cat si prin lucrarile de finisaje. Acum oferim clientilor si partenerilor nostri tot ce este necesar pentru a le transforma visurile intr-o realitate durabila si sigura!

Consultanta

Asiguram consultanta tehnica, estimarea costurilor de implementare in functie de planurile tale si managementul proiectelor de construire de la A la Z.

Executie

Construim, consolidam si restauram. Executam constructii noi cu structura din beton si metal, cladiri rezidentiale, hoteluri si birouri, drumuri, platforme, alei, parcaje, retele exterioare de incinta (canalizări, alimentare cu apa), precum si amanejari interioare, compartimentari, placari cu gips-carton, tavane suspendate casetate, placari ceramice, placari piatra naturala, zugraveli.

Închiriere utilaje

Oferim spre inchiriere utilajele speciale de care ai nevoie precum: schela metalica, popi metalici, buldo-excavator, autoutilitare, camion macara sau compactoare.

Design interior

Oferim servicii de amenajare interioara a locuintei sau a spatiului tau comercial. Colaboram cu designeri profesionisti, partenerul nostru fiind Magdalena Ancu.